Doresc să aduc la cunoștință organelor abilitate activitatea unui grup infracțional cunoscut ca "Banda lui Asclepios".
Zi și noapte, acești zeci de mii purtători de halate albe expun victimele atrase de mirajul vindecării la diverse forme de tortură. În aceste zile își ascund fărădelegile sub mască , combinezon si glugă, ce confirmă evident apartenența la Ku Klux Klan. Pretextul torturilor executate este respectarea jurământului pe care l-au depus capului bandei, unul Hipocrate, deși acesta este de negăsit la domiciliu, fiind dat în urmărire generală de 2000 de ani.


Astfel, Gașca Chirurgilor practică sistematic atingeri dureroase ale abdomenului, deși uneori pacientul se apără muscular, efectuează tușee care sfidează drepturile rectocolonului și, practică medievală, extrag în operații diverse părți ale corpului în cârdășie cu Cartelul Anesteziștilor, demni urmași ai lui El Chapo. Aceștia, la lumina laringoscopului controlează nu numai produsele opioide ci și fluxul de oxigen, la fel ca polițiștii americani.
Pentru a rafina și documenta chinul, Bandele Gastroenterologilor, ORL istilor și Bronhoscopiștilor s-au perfecționat infracțional, introducând tuburi cu cameră video în diversele orificii ale ființei umane, atât de fragilă fizic , dar atât de ermetică în spirit.
Trecem rapid peste indecența perversă a Ginecologilor, peste introducerea în inimă de materiale plastice și sârme (!) de către Cardiologi și a iradierii nemiloase făcute de Radioterapeuți.
Să nu uităm însă că dreptul la imagine este încălcat zi și noapte de Brigada Paparazzi a Imagiștilor care te urmaresc călare pe ecografe, tomografe și RMN uri.
Nu vreau să trec sub tăcere complicitatea și sadismul asistentelor (Secta Nepoatelor lui Dracula) care vampirizează pacienții pretinzând că recoltează analize sau îi trag în țeapa clismelor.
Dovadă clară a elementului de intenționalitate dar și circumstanță agravantă a bandei lui Asclepios o constituie informarea prealabilă a pacienților de tortura propusă, pentru a obține ceea ce Torquemada ar fi fost mândru să reușească : consimțământul scris al victimelor.
Instrumentarea acestui caz va fi floare la ureche, întrucât banda lui Asclepios are obiceiul să își consemneze cu dată, semnătură si parafă fiecare agresiune asupra corpului uman. Totodată, înregistrează permanent datele personale ale torturaților ( o altă infracțiune majoră) și le solicită prezentarea unui card pe care cifra 6 se găsește deseori....
Există informații ( neconfirmate încă ) că acești torționari medicali se autotorturează mental atunci când survine evoluția nefavorabilă a victimelor arondate: "oare am făcut tot ce se putea face?"


Solicit așadar luarea de măsuri corespunzătoare mergând până la desființarea medicinei moderne practicată de Banda lui Asclepios și revenirea la bunele practici,  vechi, dar inofensive, ale sâmburilor de măsline și ale mămăligilor pe burtă. "


P.S. Acest denunț este un pamflet care nu are în intenție să lezeze sensibilitatea cititorilor. 

Mentionăm că măslinele si mămăligile de mai sus nu au fost rănite sau umilite în timpul scrisului.