1. În Boris Johnson, care a fost la un pas să Exit după Brexit.
2. În Donald Trump care nu poartă mască pentru că " it doesn't fit"...căci a lor e împărăția cerurilor!
3. Într-un newyorkez sau milanez cu saturație O2 de 40 la sută - ca să viseze la zilele de aur ale Sodomei și Gomorei în care flăcările nu consumau totuși atât de mult oxigen ca citokinele.
4. În doctor/asistentă/infirmieră/brancardier într-un combinezon de 8 ore, în iulie. Sigur, și aici necredinciosul va găsi confirmarea conspirației- doctorii se ascund după mască și vizieră de șefi, de bolnavi, de soții sau DNA. În niciun caz de Covid, care nu există, vere, pentru că ne-am săturat!
5. Într-un site de știri false precum "morții din Italia nu sunt reali", " lumea e manipulată pentru o simplă gripă" sau , evident, persuasivul " de ce nu adoptăm modelul suedez". Lumina relaxării de la capătul tunelului, chiar dacă vine dinspre Răsărit, poate fi trenul și nu soarele!
6. În Viorel Cataramă, pe principiul "până nu ating și nu desaturez, nu cred".
7. În Danielle Macchini, chirurg la Bergamo ( google, ghiaurilor!) care a ajuns să trateze în rol de ATI-ist bolnavi infectați cu Covid la aparatul de anestezie din sala de operație. De ce? Oculta mondială ocupase toate ventilatoarele din spital cu sute de actori italieni care, mercenari fiind , mimau sufocarea și chiar stopul respirator!
8. În Bill Gates - necredinciosul amarnic se va îndrepta după ce în hirea bogatului nu va găsi viclenie ori gânduri ascunse în 5G!
9. În teama colegei mele, tânără asistentă, care după ce a participat la o operație în mare urgență ( la un bolnav diagnosticat ulterior cu Covid ) a făcut o formă "ușoară" cu febră 39, tuse, epuizare fizică și spaime cât pentru o viață.
Sigur, nu-i dau numele pentru că face parte din conspirație, nu pentru că are dreptul la protecția datelor.
10. În cele 8 zile în care prietena mea anestezistă a stat intubată, pe subțirul fir dintre viață și moarte, infectată fiind de un necredincios în declarații . Reîncarnat astfel, grabnic tăgăduitorul de Covid si campion al drepturilor omului și-ar pierde doar dreptul la miscare, fiind  ventilat de aparat.  Ar rămâne în schimb cu dreptul inalienabil de a gândi liber, nemanipulat, între 2 sedări . Ar avea timp suficient, cu ochii în tavan timp de 192 de ore, să se convingă că " e o simplă gripă, dom'ne..."